TAŞLAR KAĞIT HİZMETLERİMİZ

TAŞLAR KAĞIT

1973 yılında İstanbul-Erenköy’de kurulan firmamız Taşlar Kağıt; 1988-2003 yılları arasında İstanbul-Maltepe’de faaliyetlerini sürdürmüştür. 2003 yılından itibaren de kendini yenileyerek İstanbul Ümraniye'de 4.750 m² açık alan, 5.533 m² kapalı alan olmak üzere toplam 10.283 m² alanda modern tesisini bu sektörün öncülerinden biri olarak hizmete sunmuştur.

Tamamı

Atık Yönetimi İş Akış Süreci

Geri dönüşüm atıklarıyla çalışma aşamalarımız

Firmalar atıklarının taşınması talebiyle gelirler

Araçlarımızı atıkların alınması üzerine firmalara yönlendirir, tesisimizde toplarız

Ağırlıklarını hesaplar, atık gruplarına ayırdıktan sonra presleyerek taşımaya hazır hale getiririz

Alıcı tesislere ulaştırır ve geri dönüştürülmelerini sağlarız.

ÇÖP DEĞİL GERİ DÖNÜŞÜM

Kullanılmış madde atıklarının geri dönüşümünü gerçekleştirerek çevre kirliliğinin artmasını önleyebiliriz. Kağıt, geri dönüşümü mümkün olabilen bir maddedir. Hurda kağıdı tekrar kağıt imalatında kullandığımızda hava kirliliğini %74-94, su kirliliğini %35, su kullanımını %45 azaltabiliriz. Örneğin bir ton atık kağıdın kağıt hamuruna katılmasıyla 20 ağacın kesilmesini engelleyebiliriz. Öyleyse çevremize, ülke ekonomisine ve kendimize olan sorumluluğumuzun gereği olarak yeniden dönüşüm projesi içinde yer almamız gerekmektedir. Günümüzde teknoloji kullanılarak birçok maddenin geri dönüşümü gerçekleştirilmektedir.

       Devamı

TAŞLAR ETKİNLİKLER

Geri dönüşümü bilinçlendirmek için yaptığımız etkinliklere buradan ulaşabilirsiniz.

Bizimle İletişime Geçin

Hizmetlerimiz, Taşlar Kağıt, Sosyal Sorumluluk Projeleri ve diğer konular hakkında bize ulaşın. İhtiyacınız olan bilgileri bulmanıza yardımcı olmamız için formu doldurmanız yeterlidir.